BEREDARE / PROJEKTLEDARE ELKRAFT & FIBER

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Vi jobbar med El- & Fiberinstallation, större och mindre Elkraftsjobb (Industri, Vindkraft, Solceller, Eldistri­butionsnät) samt EL-driftsledning i och utanför Götene kommun.

Inom företaget finns även affärsområdet Energitjänster som innefattar allt från elhandel och energilös­ningar till en egen Elon-butik.

Hos oss får du en individuell utvecklingsplan, vi tror på kontinuerligt lärande och Din utveckling är viktig för oss. Det är genom våra medarbetare som vi utvecklas och växer som företag. Vi gör det tillsammans! Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett team präglat av arbetsglädje, korta beslutsvägar, delaktighet och stort eget ansvarstagande.

Som person är du lösningsorienterad och trygg i dig själv, intresserad av att lära dig nya saker, ansvarsfull, gillar att samarbeta samt vågar att ta egna initiativ.

Till vår Projektavdelning söker vi nu en Beredare / Projektledare som har flera års erfarenhet från Elkraftsarbeten i distributionsnät, alternativt någon som är Distributionselektriker och som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären.

Du ska ha El-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som vi bedömer likvärdiga, exv. projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbeten.

Rollen som Beredare / Projektledare innebär att ta fram tekniska lösningsförslag, kostnadsberäkna, realisera, leda, sammanställa och dokumentera ny- och ombyggnadsarbeten i Eldistributionsnät. (Beredning och Projektledning av Fiber kan bli aktuellt beroende på den sökandens kompetens)

Du behöver kunna flytande svenska och i tal och skrift.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare-eller tidsbegränsad anställning

Var ligger arbetsplatsen?

Järnvägsgatan 29, 53330 Götene

KVALIFIKATIONER

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
– Projektledare, bygg och anläggning –  1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav
– Gymnasial utbildning

Kompetenser
Meriterande
– ESA (Elsäkerhetsanvisningarna)

Språk
Krav
– Svenska

Körkort
Krav
– B

INTRESSERAD AV TJÄNSTEN?

Välkommen med din ansökan till Johan Bystedt på johan.bystedt@kinnekulleenergi.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!