INMÄTARE / UTSÄTTARE TILL KINNEKULLE ENERGI

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Vi jobbar med El- & Fiberinstallation, större och mindre Elkraftsjobb (Industri, Vindkraft, Solceller, Eldistri­butionsnät) samt EL-driftsledning i och utanför Götene kommun.

Inom företaget finns även affärsområdet Energitjänster som innefattar allt från elhandel och energilös­ningar till en egen Elon-butik.

Hos oss får du en individuell utvecklingsplan, vi tror på kontinuerligt lärande och Din utveckling är viktig för oss. Det är genom våra medarbetare som vi utvecklas och växer som företag. Vi gör det tillsammans! Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett team präglat av arbetsglädje, korta beslutsvägar, delaktighet och stort eget ansvarstagande.

Som person är du lösningsorienterad och trygg i dig själv, intresserad av att lära dig nya saker, ansvarsfull, gillar att samarbeta samt vågar att ta egna initiativ.

Tjänsten vi erbjuder innebär att självständigt planera och utföra kabelanvisning, mäta in ledningar samt att dokumentera och i vissa fall fakturera kunder.

Vi ser gärna att du är elektriker i grunden och / eller att du har nödvändig ESA-utbildning.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare-eller tidsbegränsad anställning

Var ligger arbetsplatsen?

Järnvägsgatan 29, 53330 Götene

KVALIFIKATIONER

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
– Distributionselektriker –  1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav
– Gymnasial utbildning

Kompetenser
Meriterande
– ESA (Elsäkerhetsanvisningarna)

Språk
Krav
– Svenska

Körkort
Krav
– B

INTRESSERAD AV TJÄNSTEN?

Välkommen med din ansökan till Receb Necibov på receb.necibov@kinnekulleenergi.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!