PROJEKTLEDARE

Götene Elförening är en ekonomisk förening som bildades 1932 och ägs av 3100 medlemmar. I grunden är föreningen ett elnätsföretag som bygger, äger underhåller och sköter servicen på elnätet. Kinnekulle Energi lever efter moderbolagets Götene Elförenings affärsidé som utgör grunden för hela företaget: Götene Elförening ska tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Vi behöver förstärka vår organisation med en projektledare, är det dig vi letar efter?
Vi är ett litet men ändå stort bolag med korta beslutsvägar och du får nära till att kunna samarbeta med alla inom vår verksamhet men också med våra kunder. Vi samarbetar och samverkar väl inom företaget och vi har även en bra dialog med våra medlemmar och samhället. Vi är och vill vara det självklara valet för våra kunder inom vårt närområde.

Vårt erbjudande
Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetsuppgifter
Som Projektledare på Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande nyckelroll i ett modernt bolag. Du, tillsammans med Projektavdelningen, kommer ansvara för projektledning och beredning av elnäts och elkraftsentreprenadarbeten mot industrin, eget elnät men också åt andra externa elnät.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
– Projektledning
– Bereda och projektleda ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar
– Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler
– Projektuppföljning

I arbetet ingår samråd och samverkan med många aktörer så som markägare, myndigheter, entreprenörer och givetvis interna och externa beställare vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga.

Din profil
Vi tror att du som söker har utbildning inom elkraft samt några års erfarenhet av liknande uppdrag från ditt yrkesliv. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, målfokuserad och ser samarbete och relationsbyggande som naturliga sätt att skapa framgång. Din kommunikativa förmåga är god och när det ingår problemlösning i ditt jobb så trivs du. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Kinnekulle Energi med Codeq AB. Information om tjänsten och företaget lämnas av Sören Holmlind, 0706 – 70 25 52

Placeringsort: Götene

Tjänsten är heltid.

Ansökan senast 21 november via www.codeq.se

Ansvarig rekryterare

Sören Holmlind
Mail: soren.holmlind@codeq.se.