Projektadministratör till Projektavdelningen

Götene Elförening ekonomisk förening är moderbolag till de helägda dotterbolagen Kinnekulle Energi AB samt Götene Energi AB, och det gemensamma koncernnamnet är Kinnekulle Energi.

Kinnekulle Energi lever efter moderbolagets Götene Elförenings affärsidé som utgör grunden för hela företaget: Götene Elförening ska tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

ARBETSUPPGIFTER

Som Projektadministratör på Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande roll i ett modernt energibolag. Du, tillsammans med Projektavdelningen ansvarar för Beredning, Tidsplanering, Inköp samt Projektledning av El- & fibernätsrelaterade jobb med tydligt fokus på digitalisering & processoptimering.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Projektstöd, projektledning av egna projekt och projektuppföljningsrapportering.
  • Informationsstöd (upprättande av tekn. relationshandlingar, utskick för plan. avbrott eller motsv.).
  • Inköpsstöd samt bokning/beställning av skydd och skyltningsmaterial.
  • Hantera & upprätta grävtillstånd, markägarförteckning, markavtal, förrättningar och TA-planer.
  • Resurssamverkan och tidsplanering.
  • Processoptimerings och digitaliseringsarbete.

DIN PROFIL

Meriterande om du som söker har högskoleutbildning inom Elkraft / Energi / IT. I arbetet ingår samverkan med många aktörer vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga. Du ska gilla att ha många bollar i luften, vara en ”Teamplayer” samt brinna för IT och utveckling.

VI ERBJUDER DIG

Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Urval sker löpande, stor vikt läggs vid personlig lämplighet, varmt välkommen med din ansökan redan idag till johan.bystedt@kinnekulleenergi.se, har du frågor och funderingar går det givetvis bra att ringa på 0708945511.