Priser och avtalsvillkor för fiberinstallation

Nedanför hittar du priser och avtalsvillkor för fiberinstallation. Anslutningskostnaden är en engångsinvestering som ökar värdet på din bostad. Kostnaden för att ansluta sig kan variera mellan olika områden beroende på hur många som vill ansluta sig och hur långt vi behöver gräva. När vi beslutat om att en utbyggnad är möjlig är anslutningsavgiften enligt nedan.

ANSLUTNINGS-
AVGIFT

I tätbebyggt område är anslutningsavgiften 19.500 kr inkl moms.

landsbygden är kostnaden ca 29.500 kr inkl. moms.

Dock gäller alla våra priser endast i de områden vi beslutar att bygga ut i. För övriga anslutningar så som hyreshus och bostadsrättsföreningar kontaktar du oss för offert. Om vi redan byggt ut fibernätet i ett område och en anslutning önskas senare tillkommer alltid en etableringsavgift. Om ditt område redan projekterats, men grävning inte påbörjats, tillkommer det en administrativ avgift. 

DELBETALA

Du som är elnätskund hos oss kan få delbetala din fiberanslutning via din elräkning i 14 månader. Helt utan extra kostnader. Naturligtvis förbehåller vi oss rätten att göra en kreditprövning innan delbetalning beviljas. Om du skulle flytta under tiden som du avbetalar din anslutningsavgift faktureras du hela anslutningsavgiften.

AVGIFT PER MÅNAD

När du är ansluten betalar du ingen månadsavgift till oss. Du betalar endast för de tjänster som du själv beställer.

Tjänsteutbudet hittar du hos Telia Öppen Fiber® här på tjänsteportalen.