Vi söker dig som är laddad för ett jobb med mycket spänning!

Läs mer om våra pågående rekryteringar

Installationselektriker

Vi har mycket att göra och söker Elektriker till vårt Installations-Team, vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från Kraft, Automation alternativt Vind & Sol-kraft, som person är du positiv, kundmedveten och ansvarstagande. Läs mer om tjänsten här.

Intresserad av tjänsten? Välkommen med din ansökan till Receb Necibov på receb.necibov@kinnekulleenergi.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Elkraftsingenjör

Tjänsten utformas utifrån din kompetens, dina önskemål och företagets behov så att vi tillsammans skapar ett ännu starkare företag med fortsatt hög kundnöjdhet och driftsäkerhet. Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett team med korta beslutsvägar och stort eget ansvarstagande. Du kommer medverka i viktiga och strategiska frågor som berör drift / underhåll / investeringar och driftledning av Elnät. Läs mer om tjänsten här.

Intresserad av tjänsten? Välkommen med din ansökan till Tord Toverland på tord.toverland@kinnekulleenergi.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Elektriker – Distribution

Som Distributionselektriker utför du självständigt alla förekommande El-arbeten inom området (0,4 – 40kV). Arbetsuppgifterna omfattar alltifrån ny- och ombyggnadsarbeten till underhåll-, skötsel, reparations och servicearbeten. Läs mer om tjänsten här.

Intresserad av tjänsten? Välkommen med din ansökan till Receb Necibov på receb.necibov@kinnekulleenergi.se. Vi ser fram emot att höra från dig!