Felanmälan Vitvaror och Luftvärmepumpar

Under semestertider minskar vår personalstyrka och vi har därför under vecka 26-27 något längre svarstider. Under vecka 28-31 har vår vitvaruservice stängt och kommer INTE att utföra några servicejobb, garantiärenden eller övriga felanmälningar. Från vecka 32 är vi åter på plats och kommer då att börja kontakta kunder som har skickat in ärenden i tur och ordning. Vi hoppas på er förståelse och önskar en fin sommar!

Har ditt kylskåp, frys, tvättmaskin eller torktumlare gått sönder? Vi fixar det! Vi servar och reparerar de flesta märken och produkter på marknaden. Kvittot gäller som garantihandling och ska alltid visas upp vid besöket. Vi utför i dagsläget garantiservice på, ASKO, Canvac, Elvita, Gorenje, Upo, Fuji och Fujitsu.

Felanmälan

Med eller utan garanti finns vi här för att hjälpa dig!
Innan du felanmäler vitvaror måste du ta reda på märke, modell-, produkt- och serienummer. Fyll i och skicka in formuläret. En bekräftelse kommer sedan att skickas till er e-postadress. Vi kommer att kontakta er för att boka tid för besök.

Service Luftvärmepump

En luftvärmepumps effekt minskar med tiden men med en grundlig service av din värmepump får du ut samma effekt som om pumpen vore ny. Boka service genom att fyll i och skicka in formuläret. En bekräftelse kommer sedan att skickas till er e-postadress. Vi kommer att kontakta er för att boka tid för besök.