ELEKTRIKER / SERVICETEKNIKER MED INRIKTNING MOT VITVARUSERVICE OCH LUFTVÄRMEPUMPAR

Götene Elförening är en ekonomisk förening som bildades 1932 och ägs av 3100 medlemmar. I grunden är föreningen ett elnätsföretag som bygger, äger underhåller och sköter servicen på elnätet. Kinnekulle Energi lever efter moderbolagets Götene Elförenings affärsidé som utgör grunden för hela företaget: Götene Elförening ska tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Arbetsuppgifter
På Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande roll i ett modernt bolag. Tjänsten som elektriker/servicetekniker med inriktning mot vitvaruservice innebär att självständigt utföra alla förekommande typer av el-installationsjobb, vitvaruservice och luftvärmepumpsarbeten. Arbetsuppgifterna omfattar alltifrån ny- och ombyggnad till underhåll-, skötsel, reparations- och felsökningsjobb. I arbetet ingår mycket kundkontakt och samverkan vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga.

Din profil
Vi tror att du som söker är utbildad elektriker och har några års erfarenhet av liknande uppgifter alternativt att du är elektriker och skulle vilja utvecklas och vidareutbilda dig till att jobba med luftvärmepumpar och hantera köldmedel. I det sistnämnda av alternativen står vi givetvis för utbildnings- och certifieringskostnader. Som person är du strukturerad, målfokuserad och ansvarstagande. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Vi erbjuder dig:
Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan till magnus.hidevik@kinnekulleenergi.se.
Har du frågor och funderingar går det givetvis bra att ringa på 0511-34 55 16.

Vi ser fram emot att höra från dig!