Chef till Drift & Underhållsavdelningen som ansvarar för El & Fibernät

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vår vision är ”Säker, effektiv och hållbar energi för vår och kommande generationers skull”.
Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Kinnekulle Energi ägs av Götene Elförening som är en ekonomisk förening. Den bildades redan 1932 och består idag av drygt 3200 medlemmar. Det är Götene Elförening som är elnätsägare i området och affärsidén är att tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Arbetsuppgifter

Som chef på Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande nyckelroll i ett modernt bolag. Som Chef för avdelningen Drift & Underhåll på Kinnekulle Energi har du det övergripande elnätsansvaret, vilket innebär ansvar för personal, beredskap, budget, planering, drift- och underhåll, störning samt utbyggnad av el och fibernät. Du, tillsammans med avdelningen kommer även ansvara för rapportering av uppgifter till olika myndigheter både vad gäller el och fiberverksamhet. Arbetet innefattar även driftledning, besiktning, underhålls och investeringsjobb åt externa elnät utanför vårt koncessionsområde.

I rollen ingår samverkan med våra övriga funktioner och våra externa kontakter med våra kunder.  I uppdraget ingår även strategiska frågor och att skapa en långsiktig hållbar utveckling för vårt elnät-fibernät genom strategier och målstyrning.

Avdelningen jobbar nära både Marknadsavdelningen med bl.a. mätvärdesinsamling och kundrelaterade frågor men också mot Projektavdelningen som bereder och projektleder de jobb och projekt som upprättas inom Drift & Underhållsavdelningen.

Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Din profil

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom elkraft samt erfarenhet av liknande uppdrag från ditt yrkesliv. Som person är du strukturerad, målfokuserad och ansvarstagande. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Vi erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ledarskap. Vi har höga förväntningar på dig, i gengäld lovar vi dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.

Tjänsten innefattar beredskap.

Välkommen med din ansökan

Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta Johan Bystedt på tel. 0708945511 eller via mejl johan.bystedt@kinnekulleenergi.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!