BEREDARE/PROJEKTLEDARE TILL PROJEKTAVDELNINGEN

Götene Elförening är en ekonomisk förening som bildades 1932 och ägs av 3100 medlemmar. I grunden är föreningen ett elnätsföretag som bygger, äger underhåller och sköter servicen på elnätet. Kinnekulle Energi lever efter moderbolagets Götene Elförenings affärsidé som utgör grunden för hela företaget: Götene Elförening ska tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Arbetsuppgifter
Som Beredare/Projektledare på Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande nyckelroll i ett modernt bolag. Du, tillsammans med Projektavdelningen, kommer ansvara för beredning och projektledning av elnäts och elkraftsentreprenad-arbeten mot industrin, eget elnät men också åt andra externa elnät.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
– Bereda och projektleda ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar
– Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler
– Projektledning
– Projektuppföljning

I arbetet ingår samråd och samverkan med många aktörer så som markägare, myndigheter, entreprenörer och givetvis interna och externa beställare vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga.

Din profil
Vi tror att du som söker har utbildning inom elkraft samt några års erfarenhet av liknande uppdrag från ditt yrkesliv. Som person är du strukturerad, målfokuserad och ansvarstagande. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Vi erbjuder dig:
Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.
Beroende på din kompetens kan tjänsten komma att innefatta beredskap.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan till stefan.lustig@kinnekulleenergi.se.
Har du frågor och funderingar går det givetvis bra att ringa på 0511-34 55 51.

Vi ser fram emot att höra från dig!