Beredare / Projektledare Elnät

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vår vision är ”Säker, effektiv och hållbar energi för vår och kommande generationers skull”.
Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Kinnekulle Energi ägs av Götene Elförening som är en ekonomisk förening. Den bildades redan 1932 och består idag av drygt 3200 medlemmar. Det är Götene Elförening som är elnätsägare i området och affärsidén är att tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Arbetsuppgifter

Som Beredare på Kinnekulle Energi kommer du få en mycket spännande nyckelroll i ett modernt bolag.
Du, tillsammans med Projektavdelningen kommer ansvara för Beredning och Projektledning av Elnäts och Elkrafts-entreprenadarbeten mot Industrin, eget elnät men också åt andra externa elnät.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Bereda och projektleda ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar
  • Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler
  • Projektledning
  • Projektuppföljning

I arbetet ingår samråd och samverkan med många aktörer så som markägare, myndigheter, entreprenörer och givetvis interna och externa beställare vilket ställer höga krav på god kommunikativ förmåga.

Din profil

Vi tror att du som söker har utbildning inom elkraft samt några års erfarenhet av liknande uppdrag från ditt yrkesliv. Som person är du strukturerad, målfokuserad och ansvarstagande. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Vi erbjuder dig

Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.
Beroende på din kompetens kan tjänsten komma att innefatta beredskap.

Välkommen med din ansökan

Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta Johan Bystedt på tel. 0708945511 eller via mejl johan.bystedt@kinnekulleenergi.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!